Aktiviteter rundt Kvennan Camping

Kvennan Camping er et godt utgangspunkt for ulike natur- og kulturopplevelser i regionen. Denne delen av Nord-Østerdalen har en vakker og mangfoldig natur med et levende kulturlandskap omkranset av skog- og fjellområder.

Vingelen og Forollhogna nasjonalpark

Vingelen nasjonalparklandsby ligger en kort kjøretur på 5 minutter unna campingplassen. Et godt bevart bygningsmiljø og levende seterkultur gjør denne bygda unik og absolutt verdt et besøk.

Vingelen er også en innfallsport til Forollhogna nasjonalpark. Nasjonalparken har slake dalsider og runde, vennlige terrengformasjoner.

Opplev gruvehistorie på Røros

Bergstaden Røros har flere hundre år med gruvehistorie bak seg, og stedet står på UNESCOs verdensarvliste. Her kan du vandre rundt blant gammel trehusbebyggelse, spennende små butikker, kafeer og i et yrende folkeliv på sommeren. Bergstadens Ziir, Rørosmuseet og Olavsgruva er noen av severdighetene du kan oppleve.

Kultur og natur på Tynset

Tynset sentrum ligger ca. 13 km unna Kvennan Camping og har flere sportsbutikker, kjøpesentre, kaféer, restauranter og mer. På Kvennan Camping holder du eget selvhushold. Kjøp gjerne dagligvarer på de lokale matvarebutikkene i Vingelen, Tolga eller Tynset, og besøk gjerne de lokale restaurantene for en kulinarisk opplevelse.

Turmuligheter like ved Kvennan Camping

Det finnes flere fine gåturer rett i nærhet av Kvennan Camping.